Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karbonader med ost og skinke

Karbonader med ost og skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Karbonader med ost og skinke, billede 4 Karbonader med ost og skinke, billede 1 Karbonader med ost og skinke, billede 2 Karbonader med ost og skinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Rosmarin, frisk
4 skiver Ost. fast. 45+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
100 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
   
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stuvede ærter og gulerødder
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
800 gram Ærter og gulerøder 50/50
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Bland kød med salt, peber og æg.

Formes til tynde karbonader. På halvdelen lægges en skive ost og lidt skinkekød, drys med lidt rosmarin og læg en karbonade over, trykkes godt til hele vejen rundt. vendes i rasp.

Steges på panden ca 7-10 min på hver side.

Stuvede ærter og gulerødder:
Vand et bringes i kog, ærter og gulerødder tilsættes og vandet bringes igen i kog. Margarine og hvedemel røres sammen til en smørbolle som tilsættes lidt efter lidt til saucen er tilpas tyk. smag til med salt og peber, tilsæt også gerne persille til stuvningen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (47 stemmer)

Opskriften er vist 104400 gange,
og udskrevet 2350 gange.


Energi:
KJ total 12655 (3013 kcal)
KJ pr. Pers. 3163 (753 kcal)
Vægt ialt 3138 gram
Vægt pr. Pers. 784 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (96 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Palle  -  2011-07-24 12:27:42
I stedet for skinkestrimler, smager det fantastisk med fintskåret rødbede i stedet.


Kirstine  -  2011-02-16 09:24:53
Super gode. Men det er lidt svært at skære karbonaderne over, så derfor startede jeg med at stege dem lidt på panden, så er de nemmere at skære over og man kan bedre putte ost og skinke ind i dem.


Stine  -  2009-03-31 15:10:41
Til dem som vil lave de her karbonader, vil jeg bare sige til jer, at det er verdens beste karbonader, så i skal bare lave dem. Man kan altså også godt putte ost oven på, for det er lidt svært at skære karbonaden over når man skal putte ost ind i den og mand kan røre skinken og rosmarinen med i farsen. Supper opskrift :)