Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarbertærte med havregryn

Rabarbertærte med havregryn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarbertærte med havregryn, billede 4 Rabarbertærte med havregryn, billede 1 Rabarbertærte med havregryn, billede 2 Rabarbertærte med havregryn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   


Opskrift:

Rabarber skæres i fine skiver. Kommes i smurt ovnfast fad. Sukker strøs over. Havregryn, smør og brun farin blandes til smulderdej drysses over rabarberne. Bages ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (35 stemmer)

Opskriften er vist 118750 gange,
og udskrevet 2742 gange.


Energi:
KJ total 6933 (1650 kcal)
KJ pr. Pers. 1386 (330 kcal)
Vægt ialt 808 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 858 KJ (204 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 26.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kai  -  2016-08-07 20:32:47
Jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke. Forholdet mellem smør og havregryn er forkert. Det sejlede med smør i bunden af tærten. Det smager fint, men mindre smør, eller mere havregryn. Desuden er det unødvendigt med 225 grader på ovnen. Jeg måtte tage min tærte ud 5 min. før tid, for at den ikke blev brændt. 180 - 200 grader er rigelig varme.


Anne Grete  -  2013-05-09 14:45:17
Istedet for farin kan man bruge kanel blandet med rørsukker.


Fru Rasmussen  -  2012-06-18 23:47:30
Min svigersøn var vild med kagen - men mit barnebarn syntes den var for sur.... Tænkte, om man kunne lægge rabarbergrød i bunden? Prøver det næste gang.


Henriette  -  2008-11-08 15:01:34
Lækker tærte, men jeg synes der er for lidt smuldredej i forhold til rabarber. Den er let for børn at lave men min søn synes den er for sur, så vi tilsætter lidt ekstra sukker og giver forøvrigt rabarberne et lille opkog så de er mere møre-


Henriette  -  2008-11-08 14:56:27
Jeg synes der er for lidt smuldredej i forhold til rabarber. En rigtig god og frisk kage, uhm!


Jakob  -  2008-05-14 20:50:35
Den er bare supernem at lave og smager dejligt. Lidt kokus gør også godt.


  -  0000-00-00 00:00:00
jeg lavede den også med æbler og tilføjede kanel


  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig dejlig og nem rabarbertærte også sjov for børn at lave


  -  0000-00-00 00:00:00
Kog evt. rabarberne lidt først. Kan også laves med en blanding af jordbær og rabarber, brug så lidt mindre sukker.


  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig rabarbertærte - især med flødeskum eller creme fraiche