Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammehjerter

Lammehjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 lammehjerter
4-6 gulerødder
250 g.champignon
2 løg
1 ds.hakkede tomater
2.5 dl.madlavningsfløde
1 spsk.olie
2 dl.vand
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 chili
 cayennepeber
 


Opskrift:

Hakkede løg og champignon skåret i skiver svitses i olien. Hjerterne renses for fedt m.v., skæres i tynde ”både” og brunes i olien. Snittede gulerødder og hakkede tomater kommes i og det hele småsimrer ca. ½ time.

Fløden hældes ved, koger med og der smages til med krydderierne. Til sidst jævnes let med mel/vand.

Serveres med ris eller kartofler. Også gerne lune brød, især hvis retten krydres meget.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 21600 gange,
og udskrevet 674 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Vendsysselgaardbutik.dk  -  2017-06-13 09:25:18
Bare rigtig lækker, god sammensætning af ingredienserne.


  -  2016-02-05 18:27:49
Småsimre i 2 til 2,5 timer er meget bedre. :-)