Kylling a la Marengo

Kylling a la Marengo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Algeriet

AlgerietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.poulard, 1 stk
500 g.tomater
2 fedhvidløg
1 citron saft heraf
 olie el. smør til stegning
2.5 dl.vand
250 g.champignon
200 g.perleløg
4 kæmperejer
1 spsk.smør
4 æg
1 spsk.smør
1 bdt.glatbladet persille
0.5 bdt.basilikum
 
Opskrift:
Del poularden i 6 - 8 stykker og brun dem i fedtstof i en sauterpande el. stegegryde. Skold, flå og udkern tomaterne. Hak dem groft og kom dem ved kyllingen. Tilsæt vand, hvidløg, salt og peber og lad retten stege 45 min.

Rens champignoner og perleløg, og svits svampe og løg i fedtstof i 10 min. Krydr dem med citronsaft, salt og peber.

Sauter kæmperejerne i lidt fedtstof med citronsaft og evt. hvidløg.

Tag de færdigstegte kyllingestykker op af panden og indkog saucen. Læg fjerkræstykkerne tilbage i saucen, tilsæt svampe og løg, og varm det hele godt igennem. Smelt imens lidt smør på panden, pisk æggene let sammen med en gaffel, hæld det på panden og lad det stivne ved svag varme. Hak persillen. Anret fjerkræragouten på et fad pyntet med rejer, røræg, basilikum og persille.





karakterer:
Opskriften er vist 21022 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu