hele mandler med skal 250 g. hele mandler med skal
100
g.
hele hasselnødder med skal 100 g. hele hasselnødder med skal
5
hele nelliker ristet på en tør hed pande og blendet 5 hele nelliker ristet på en tør hed pande og blendet
0.5
tsk.
fintrevet muskatnød 0.5 tsk. fintrevet muskatnød
1
tsk.
stødt kanel1 tsk. stødt kanel
3
spsk.
honning 3 spsk. honning
100
g.
grofthakket mørk chokolade 100 g. grofthakket mørk chokolade
0.5
citron fintrevet skal heraf 0.5 citron fintrevet skal heraf
2
appelsiner fintrevet skal heraf 2 appelsiner fintrevet skal heraf
1
spsk.
kakaopulver 1 spsk. kakaopulver
100
g.
hvedemel100 g. hvedemel
Opskrift:
Pisk æg, rørsukker, havsalt og vanillekorn skummende i en stor skål. Blend mandler og hasselnødder i en foodprocessor og kom dem op i en skål. Bland nødder sammen med krydderier i en stor skål og tilsæt resten af ingredienserne. Vend forsigtigt æggemassen heri. Beklæd en bradepande (25x35 cm) med bagepapir og hæld dejen heri. Bag kagen ved 180 grader i ca. 30 min. Afkøl kagen og skær den ud i 3x3 cm terninger. Vend dem i smeltet chokolade eller spis dem naturel.
Tips:
Dette er den tyske udgave af brunkage
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(8 stemmer)
Opskriften er vist 18898 gange, og udskrevet 309 gange.
Kommentarer
lisbeth - 0000-00-00 00:00:00 juleknas
lene Q. Hansen - 0000-00-00 00:00:00 det er nogle gode opskrifter i har på denne side KYS LENE
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider