Æltes sammen, og deles i 2 portioner. Den en halvdel æltes med cacaoen, og den anden bliver som den er, trilles i kugler store som valnødder, trykkes flade og lægges med den trykkede del nedad. Bages ved 170 grader ca. 1/2 time.
Tips:
Sønderjydsk specialitet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(10 stemmer)
Opskriften er vist 16949 gange, og udskrevet 300 gange.
Energi:
KJ total 31781 (7566 kcal)
KJ pr. Portion 31781 (7566 kcal)
Vægt ialt 1530 gram
Vægt pr. Portion 1530 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2077 KJ (494 kcal) Protein 4.2 gram Fedt 25.2 gram Kulhydrat 64.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider