Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Airsju

Airsju, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
200 g.røget bacon
500 g.skinkesmåkød
1 spsk.smør
6 kartofler
1 snittet lille hvidkål
4 gulerødder
 smør
 


Opskrift:

Kødet skæres i stykker og svitses i smørret. Der tilsættes 1 1/2 dl vand. Hvidkålen snittes. Kartofler og gulerødder skæres i skiver og kommes med hvidkålen i kødet. Retten koger ved svag varme i en times tid. Der krydres ikke med salt, da kødet naturligt salter retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (13 stemmer)

Opskriften er vist 31961 gange,
og udskrevet 517 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-04-14 21:05:34
Prøv at lave den med en øl - det bruger jeg i stede for bouillon...


flemming vendelboe  -  2012-10-30 19:39:38
jeg kalder retten for arrezchou, da jeg forestiller mig, at navnet er en sønderjysk version af en fransk ret, arrez= stop/stands og chou for kål. Vi har jo som grænseland adskillige gange haft franske lejesoldater på uinviteret besøg. Men til retten. Jeg gør den svagt sur enten med eddike eller med sennep. Og så bruger jeg lige så meget stribet røget flæsk som fersk flæsk. Retten kan stort set ikke småsnurre for længe. Den er allerbedst, når den varmes forsigtigt op dagen efter. Lige som grønlangkål.


Æ Mand  -  2010-06-07 10:12:25
Gedigen ret til efterårets kolde dage. Dog ville jeg spare på bacon og kun bruge 100g. Tilsæt 250ml grønsagsbouillion,så er den lige i bullseye!


  -  2008-12-06 11:41:06
Hej jeg kalder det da ARASJU - det er er fordansket udgave af Irish Stew - kan meget anbefale retten - hilsen Inge