Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger. Kog 10 min. i letsaltet vand, afdrypring i en si. Rens peberfrugter og champignon, skær i små terninger. Skræl agurken, skær i små tern. Svits kartofler, derefter peberfrugt, champignon og agurk på panden. Drys med salt og varm godt igennem. Rens ørrederne og skær dem i filetter. Vend filetterne i mel med salt og peber. Steg dem lysebrune i smør/margarine på panden.
Anret grøntsagerne på et fad, læg ørredfiletterne over. Pynt med citronskiver uden skræl og persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 19417 gange, og udskrevet 457 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider