Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ørreder fra Midtjylland

Ørreder fra Midtjylland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
4 portionsørreder
 hvedemel
 salt
 peber
 smør/margarine
 
 Tilbehør:
4 store kartofler
1 rød peber
100 g.champignon
0.25 agurk
 smør/margarine
 
 Pynt:
 citronskiver
 hakket persille
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger. Kog 10 min. i letsaltet vand, afdrypring i en si. Rens peberfrugter og champignon, skær i små terninger. Skræl agurken, skær i små tern. Svits kartofler, derefter peberfrugt, champignon og agurk på panden. Drys med salt og varm godt igennem. Rens ørrederne og skær dem i filetter. Vend filetterne i mel med salt og peber. Steg dem lysebrune i smør/margarine på panden.

Anret grøntsagerne på et fad, læg ørredfiletterne over. Pynt med citronskiver uden skræl og persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18594 gange,
og udskrevet 423 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu