Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyske klumper II

Tyske klumper II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
250 g.melede kartofler
400 g.rismel eller hvedemel
2 æg
200 g.letsaltede ristede flæsketerninger plus det afsmeltede fedt
1 spsk.hakkede løg
 evt.salt
 lidtallehånde
 lidtkardemomme
 


Opskrift:

Kartoflerne koges og æltes med de øvrige ting, formes til store boller, der koges i letsaltet vand i ca. 1/2 time.

Spises til groft rugbrød eller sovs af: Stegefedt plus vand og syltetøj, jævnet med kartoffelmel.

Tips:

Fra Syd- og Vestsjælland.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4841 gange,
og udskrevet 58 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu