Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltede grisetæer

Syltede grisetæer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Grisetæer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 tå pr. næse
4 grisetæer
1 l.vand
5 nelliker
2 laurbærblade
12 sorte peberkorn
4 tsk.salt
3 dl.eddike
 


Opskrift:

Grisetæerne koges møre, hvorefter de lægges i en skål og overhældes med en lage kogt af vand og ovennævnte krydderier. Grisetæerne skal stå i lagen i et døgn.

Serveres til rugbrød med fedt. En lille dram skader sikkert ikke!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 12952 gange,
og udskrevet 174 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jan suhr vogelius  -  2016-11-12 17:33:05
grisetæerne smager pragtfuldt med gule ærter og eddike prøv det


Viola Nielsen  -  2010-11-10 10:12:13
Kunne nogen finde ud af, hvor manfe kalorier, der i grisetæer.