Syltede grisetæer

Syltede grisetæer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Grisetæer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tå pr. næse
4 grisetæer
1 l.vand
5 nelliker
2 laurbærblade
12 Peberkorn, sorte
4 tsk.salt
3 dl.eddike
 
Opskrift:
Grisetæerne koges møre, hvorefter de lægges i en skål og overhældes med en lage kogt af vand og ovennævnte krydderier. Grisetæerne skal stå i lagen i et døgn.

Serveres til rugbrød med fedt. En lille dram skader sikkert ikke!





karakterer:
Opskriften er vist 17524 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-12 17:33:05
grisetæerne smager pragtfuldt med gule ærter og eddike prøv det

  -   2010-11-10 10:12:13
Kunne nogen finde ud af, hvor manfe kalorier, der i grisetæer.