Ande- eller gåsesteg med brunkål

Ande- eller gåsesteg med brunkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 and eller gås
 æbler eller pærer
 syltede sveskeblommer eller udblødte svesker
 farin eller sukker
1 hvidkålshoved
 
Opskrift:
En and eller gås gøres i stand og det meste af fedtet fjernes. Fyldes med æbler eller pærer med skrællen på, syltede sveskeblommer eller udblødte svesker. Steger på sædvanlig måde.

Andefedtet smeltes i en gryde med farin eller sukker, heri vendes 1 hvidkålshoved skåret i 8 dele (ikke snittet) og stokken fjernes, lidt vand tilsættes, og kålen koger mør - serveres til andestegen.





karakterer:
Opskriften er vist 21275 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu