syltede sveskeblommer eller udblødte svesker syltede sveskeblommer eller udblødte svesker
farin eller sukker farin eller sukker
1
hvidkålshoved 1 hvidkålshoved
Opskrift:
En and eller gås gøres i stand og det meste af fedtet fjernes. Fyldes med æbler eller pærer med skrællen på, syltede sveskeblommer eller udblødte svesker. Steger på sædvanlig måde.
Andefedtet smeltes i en gryde med farin eller sukker, heri vendes 1 hvidkålshoved skåret i 8 dele (ikke snittet) og stokken fjernes, lidt vand tilsættes, og kålen koger mør - serveres til andestegen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(34 stemmer)
Opskriften er vist 19781 gange, og udskrevet 240 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider