Kommentarer
Per - 2016-12-22 22:15:56 Vi har afprøvet og taget billeder til denne opskrift den 20.12.2016 selve dejen er lidt skrøbelig, så den er svær at "vride" måske derfor der ikke står noget om dette i opskriften. Når klejnerne skal koges, bliver palminen hurtigt "brugt" og bør skiftes undervejs til 1 portion
- 2013-12-21 16:34:18 Desværre syntes jeg ikke de smager af meget
Hanne - 2013-12-01 17:32:35 Tusind tak for denne opskrift, det var jo Bedstes klejner. Jeg var som lille pige, for over 50 år siden med til at lave klejner sammen med Bedste. De var sprøde udvendig og bløde indvendig. Jeg har aldrig før kunnet finde opskriften, på disse "Bedsteklejner" Men nu var den der. Jeg tilsatte citronskal og citronsaft samt lidt kardemomme. Kogte dem i rapsolie. De smager SKØNT.
Ditte - 2012-12-10 09:00:22 Er jeg den eneste der har problemer med at dejen er meget fedtet når den skal rulles ud ? Jeg bruger ufatteligt meget mel til udrulning. Hvad gør I andre ?
Ditte - 2012-12-08 08:29:48 Er jeg den eneste der har problemer med at dejen er meget fedtet når den skal rulles ud ? Jeg bruger ufatteligt meget mel til udrulning. Hvad gør I andre ?
Linda - 2012-12-05 11:21:43 De smager fantastisk - men hvor længe kan de mon holde sig..??
Joan Arnesen - 2010-12-21 16:29:23 jeg har kogt klejnerne, jeg syntes de er meget søde, vil mene at det halve puddersukker er nok. Har haft gæster til prøvesmagning de syntes også de er for søde desværre.
Natalie - 2010-12-18 11:22:23 Super gode.
Sprøde udenpå og bløde indeni.
De smager endnu bedre med kardemomme og revet citronskal kogt i rapsolie.
jacel - 2009-12-10 16:14:46 Meget lækre og luftige har brugt, kardemomme og revet citron, kogt i rapsolie
lenjac - 2008-12-01 13:30:33 prøv med reven citronskal- det giver et pift.
Susanne - 2007-12-22 04:10:50 Tilføj lidt kardemomme, så smager de extra godt!
Ellers en rigtig god opskrift =)
lone norge - 2007-12-18 15:44:46 har laget dem for nordmænd de er bare ellevilde med dem
camilla - 2007-11-29 18:38:47 hvormange bliver der cirka ud af en potion..?
AG - 2007-11-27 15:50:59 Synes ikke rigtig de smager af noget
Karen - 2007-09-15 13:35:55 de er fantasktiske, især med pesto og kanel jer siger jer det var et hit hos børnene
Ditte - 2006-12-22 21:56:49 Rigtig gode. Sagt af en der ellers ikke kan lide klejner
Sanne - 2006-12-14 14:04:57 de får 9, men havde der i opskriften stået at man skulle bruge rapsolie istedet for palmin el. svinefedt, så havde de fået et rent 10 tal
hulhula - 2006-12-02 15:17:59 de er super lækrere
- 0000-00-00 00:00:00 KANON
Jane - 0000-00-00 00:00:00 Heller rapsolie, det smager ikke igennem.
Anne - 0000-00-00 00:00:00 Meget lækre klejner og luftige, Et tip: bruge oliveolie til at bage klejner så bliver de super
|