Sønderjydske fiskefrikadeller

Sønderjydske fiskefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.torskefileter
125 g.røget spæk
350 g.kogte kartofler
1 lille løg
1 æg
 salt
 peber
1 lille kop rasp
 lidtvand
 
Opskrift:
Hak torskefileter, spæk, kartofler og løg gennem kødmaskinen. Rør det sammen med æg og rasp. Tilsæt vand, så farsen får en passende konsistens. Kryds med salt og peber. Steg dellerne gyldne ved svag varme og spis dem med pillede kartofler og persillesovs.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fiskefrikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 22241 gange,
og udskrevet 471 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu