Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sønderjydske fiskefrikadeller

Sønderjydske fiskefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
500 g.torskefileter
125 g.røget spæk
350 g.kogte kartofler
1 lille løg
1 æg
 salt
 peber
1 lille kop rasp
 lidtvand
 


Opskrift:

Hak torskefileter, spæk, kartofler og løg gennem kødmaskinen. Rør det sammen med æg og rasp. Tilsæt vand, så farsen får en passende konsistens. Kryds med salt og peber. Steg dellerne gyldne ved svag varme og spis dem med pillede kartofler og persillesovs.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 18273 gange,
og udskrevet 418 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu