Skagentoast
Hovedingrediens : - Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red: |
|
|
Begynd med mayonnaisen.
Bland æggeblommer, sennep, vineddike og salt i en skål Hæld olien i i en tynd stråle under stadig piskning, stil mayonnaisen køligt. Pil rejerne og hak dem groft. Bland rejer og dild med 1 dl mayonnaisen. Smag til med hvid peber og citronsaft. Stik 4 cirkler ud af brødet med et glas. Steg brødet sprødt i fedtstoffet. Læg brødet på tallerkener, fordel fyldet på dem. Pynt med stenbiderrogn og dildkviste, og serveres straks. |
|
Opskriften er vist 25622 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne