Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skagentoast

Skagentoast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Toast

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
500 g.rejer med skal
0.5 dl.fintklippet dild
0.25 tsk.hvid peber
1-2 tsk.citronsaft
4 skiverformbrød
2 spsk.smør eller margarine
 
 Mayoanaise:
1 æggeblomme
1 spsk.sennep
0.25 spsk.vineddike
0.5 tsk.salt
2.5 dl.olie
 
 Pynt:
 stenbiderrogn
 dildkviste
 


Opskrift:

Begynd med mayonaisen. Bland æggeblommer, sennep, vineddike og salt i en skål Hæld olien i i en tynd stråle under stadig piskning, stil mayonnaisen køligt. Pil rejerne og hak dem groft. Bland rejer og dild med 1 dl mayonnaisen. Smag til med hvid peber og citronsaft. Stik 4 cirkler ud af brødet med et glas. Steg brødet sprødt i fedtstoffet. Læg brødet på tallerkener, fordel fyldet på dem. Pynt med stenbidderrogn og dildkviste, og serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 21515 gange,
og udskrevet 131 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu