Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sønderjyske frikadeller 02

Sønderjyske frikadeller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
250 g.flæske kød
3 tykke skiver daggammelt franskbrød uden skorpe
1.5-2 dl.vand (eller bouillon)
 Salt
 friskkværnet peber
1 mellemstort løg
1 æg
50 g.smør
 
Opskrift:
Bland Kødet. Rør franskbrødet i vand og ælt det i farsen sammen med krydderier, revet løg og æg. Form farsen til boller, som trykkes lidt flade med hånden. Steg frikadellerne 6 min. på hver side.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 14360 gange,
og udskrevet 209 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu