Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskeret fra Læsø

Fiskeret fra Læsø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Fiskeret fra Læsø, billede 4 Fiskeret fra Læsø, billede 1 Fiskeret fra Læsø, billede 2 Fiskeret fra Læsø, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 store rødspættefileter
12 hummerhaler
 
 Hvidvinssauce:
250 g.friske champignoner
4 dl.fiskebouillon
2 dl.hvidvin
2 dl.piskefløde
75 g.smør
 jævning
 salt
 hvid peber
 
 Pynt:
 Dild
 


Opskrift:

Fiskefileterne rulles let sammen om hummerhaler og stilles i et ildfast fad, ret tæt og evt. med tandstikker til at holde sammen på rullerne.

Sauce:
De rensede og finskåret champignoner dampes i lidt smør og derefter tilsættes fiskebouillon, og en tør hvidvin, evt. lidt citronsaft, fløde og krydderier. Saucen koges nogle minutter, jævnes og smages til.

Hæld saucen over fisken. Dæk med Alufolie. bag fisken i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20369 gange,
og udskrevet 333 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu