Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvand (fra dåsen).
Tilsæt derefter terning og vand.
Lad suppen koge igennem 5 min.
Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet.
Smag til med salt og peber.
Kom aspargessnitterne og evt. kødbollerne i til sidst, serveres med Flutes eller kuvertbrød
Tips:
Kødbollerne giver en rigtig god ekstra smag til suppen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(38 stemmer)
Opskriften er vist 120610 gange, og udskrevet 2755 gange.
Energi:
KJ total 4597 (1094 kcal)
KJ pr. Pers. 1149 (273 kcal)
Vægt ialt 1249 gram
Vægt pr. Pers. 312 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 368 KJ (87 kcal) Protein 1.0 gram Fedt 8.2 gram Kulhydrat 2.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Mona - 2017-12-30 12:38:45 suppen fyldig og smager dejligt,jeg bruger hønse bouillon granulat det er ikke
saltet
Pernille - 2012-06-12 16:28:23 Har lige lavet suppe fuldt ikke helt opskifter brugte lidt mere smør også grønsags bouillon men lækker lækker mmmmm
heban - 2009-11-02 16:38:18 Ja brug helst ikke terning det kan nemt blive for salt. Hellere en god hønsefond
Jørn - 2007-02-09 17:00:47 Brug ikke terning, men helst en god hønsekødsuppe en liter evt. en pose frosen suppe uden urter.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider