Skinkestang med butterdej

Skinkestang med butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 60 minutter

Indsendt :      Red :
Skinkestang med butterdej, billede 4 Skinkestang med butterdej, billede 1 Skinkestang med butterdej, billede 2 Skinkestang med butterdej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Fyld:
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Skinketern, kogte
75 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
425 gram Butterdej
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Champignons brunes på panden uden fedtstof.

Flødeost, salt, sennep, fintklippet purløg blandes. Der tilsættes de brunede champignon samt skinken.

Butterdej rulles ud til en firkant. Fyldet lægges i midten af butterdejen. Denne lukkes sammen til et firkantet, fladt stykke.

Pensles med æg.
Bages 30-35 min ved 200 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 620968 gange,
og udskrevet 11356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (119 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12313 (2931 kcal)
KJ pr. Pers. 2052 (488 kcal)
Vægt ialt 1187 gram
Vægt pr. Pers. 197 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1037 KJ (246 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 16.6 gram
Kulhydrat 18.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-10-25 21:03:41
Brugte min mors gamle opskrift på fyld: 100 gr skinke/hamburgerryg. 1 æble. 1 skive selleri, 1 peberfrugt. 1/2 lille løg, 1 tskf sennep. Pikant ost ca 3/4. Smagte fint

  -   2020-04-19 14:32:14
Pikant ost og kylling bacon fyld er perfekt

  -   2020-03-25 17:20:47
Hvad egner sig godt som tilbehør til denne ret?

  -   2019-06-05 19:19:04
Jeg kan ikke lide champignon. Hvad kan man komme i i stedet. Porrer??????

  -   2018-08-20 16:16:47
Den er helt fantastisk,jeg brugte pikantost uhmmmmmm🍴🍴😊10 👍

  -   2017-11-25 19:29:46
Elsker den her skinkestang! Min kæreste bliver forelsket i mig hver gang jeg laver den, siger han❤️ Tusind tak for opskriften!

  -   2016-10-17 10:53:35
Den er bare god 😋

  -   2016-03-22 10:43:15
Ja, den kan fryses. Vi har gjort det flere gange, og altid inden bagning (og inden den pensles med æg)

  -   2016-03-14 18:00:04
Jeg er vild med den her - og det er min familie heldigvis også. Jeg variere den hver gang. Jeg vil gerne " snyde" grønsager i dem og her er denne ret perfekt. Man kan komme alle mulige i. Jeg bruger som tegl dem der trænger til at blive brugt. I dag er der således rød peber frugt, en porre, to håndfulde grønkål og en lille rest spinat i. Jeg havde også fem- seks små stegte kyllingefileter til rest fra weekenden, så dem blandede jeg med skinken. Kun fantasien sætter grænserne for denne ret.

  -   2015-10-10 18:00:18
Kan den fryses? Hvis ja, hvad er så bedst før eller efter bagning?

  -   2015-02-23 20:03:38
Kan den fryses ned? :-)

  -   2014-04-10 09:55:04
Supergod ret. Som variation er det godt med peberfrugt og bacon i også. Havde også kun en slags sennep - taffelsennep - og det fungerede fint :-)

  -   2013-03-10 12:41:47
Smager rigtig godt med Pikant ost.

  -   2013-03-09 10:17:14
Brugte fløde ost med krydderurter og hvidløg og det smagte også fantastisk så det er bestemt ikke sidste gang det bliver lavet 10 her fra :-)

  -   2013-02-10 11:03:36
Det smager sååååå godt, og rigtig nem at lave og man kan lave den i små pakker også perfekt til en lille forret...

  -   2012-11-26 16:04:44
er lige fylt 10 og jeg synes at den er let at lave og den smager got

  -   2012-03-29 13:19:46
Vi får champignonsovs og kartofler til når vi får skinkestang til aftensmad. Det kan anbefales.

  -   2011-05-31 18:50:37
de er rigtig gode, brugte dog 2 pk. Skinke, og 250 g. champingon istedet.

  -   2010-12-25 09:41:00
Et hit der kan bruges altid... både som forret, mellemret og med som mad til skolekomsammener :O) alle elsker den..

  -   2010-06-17 09:39:31
Muuummms, det er et sikkert hit til hverdag og festlige lejligheder - men pas på med senneppen.

  -   2009-02-09 14:47:36
Det må være kogt skinke der skal bruges her

  -   2008-07-14 15:08:23
Det smager jo MAX godt. Og så har man råd til det, når man er studerende. hehe

  -   2007-08-30 07:55:31
Den smager fantastisk og er egentlig meget nem og lave. Er altid et hit når jeg servere den for mine gæster

  -   2007-06-05 23:43:05
Kanon lækker.. den skal man ikk gå glip af :D

  -   2007-04-08 10:31:43
Nem og hurtig smager godt