Fynsk gullasch

Fynsk gullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Fynsk gullasch, billede 4 Fynsk gullasch, billede 1 Fynsk gullasch, billede 2 Fynsk gullasch, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.skært oksekød
2 spsk.Timian
 salt
 Peber
10 dl.Vand
 
50 g.sukker
25 g.Smør
250 g.Perleløg
 
4 Syrlige æbler
100 g.OSCAR Tomat Basis
 
Opskrift:
Kødet skæres i terninger og brunes. Krydderier og vand tilsættes. Retten steger ca. 1/2 time.

Sukker brunes til karamel. Smør tilsættes. Heri brunes de hele løg.

Æblerne skrælles og skæres i terninger. Disse kommes sammen med løgene i retten og det simrer videre 15-20 minutter eller til kødet er mørt.

Oscar Tomat Basis tilsættes og koges igennem under omrøring.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.





karakterer:
Opskriften er vist 51911 gange,
og udskrevet 438 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-19 19:02:30
Kunne ikke skaffe OSCAR Tomat Basis, og ved faktisk ikke om den kan købes i supermarkedet, men ifølge de info jeg kan finde så skulle det være meget lig konc. tomatpure, så vi har brugt 70 g. konc tomatpure (en lille dåse.)