Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fynsk gullasch

Fynsk gullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Fynsk gullasch, billede 4 Fynsk gullasch, billede 1 Fynsk gullasch, billede 2 Fynsk gullasch, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.skært oksekød
2 spsk.Timian
 salt
 Peber
10 dl.Vand
 
50 g.sukker
25 g.Smør
250 g.Perleløg
 
4 Syrlige æbler
100 g.OSCAR Tomat Basis
 


Opskrift:

Kødet skæres i terninger og brunes. Krydderier og vand tilsættes. Retten steger ca. 1/2 time.

Sukker brunes til karamel. Smør tilsættes. Heri brunes de hele løg.

Æblerne skrælles og skæres i terninger. Disse kommes sammen med løgene i retten og det simrer videre 15-20 minutter eller til kødet er mørt.

Oscar Tomat Basis tilsættes og koges igennem under omrøring.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gullasch



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 40534 gange,
og udskrevet 371 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2012-06-19 19:02:30
Kunne ikke skaffe OSCAR Tomat Basis, og ved faktisk ikke om den kan købes i supermarkedet, men ifølge de info jeg kan finde så skulle det være meget lig konc. tomatpure, så vi har brugt 70 g. konc tomatpure (en lille dåse.)