Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Senneps-kål med stegt flæsk

Senneps-kål med stegt flæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jan Nielsen

Indsendt :


Senneps-kål med stegt flæsk, billede 4 Senneps-kål med stegt flæsk, billede 1 Senneps-kål med stegt flæsk, billede 2 Senneps-kål med stegt flæsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.hvidkål i strimler
400 g.løg i tern/skiver
600 g.kartofler i tern
600 g.letsaltet flæsk i skiver
6 dl.bouillon - evt. vand og pulverbouillon
 
1 spsk.honning
1 spsk.dijonsennep
2 spsk.hvidvinseddike
150 g.skinketern
 timian
 salt
 peber
 allehånde
 


Opskrift:

Kål og løg svitses til de begynder at blive klare og ikke brunt.

Tilsæt bouillon, kom kartoffelternene i og læg derefter flæsket på som låg, det skal stå under låg og simrer i ca. 45 minutter.

Tag flæsket op af gryden.

Kom blandingen honning sennep og vineddiken i gryden og bland det godt. Kom de resterende krydderier i, samt skinketern/strimlerne i gryden. Lad det så og simrer i et par minutter. Til sidst smages det til med salt, peber og evt. sukker.

Tips:

Man kan servere lidt groft rugbrød til, samt noget mørkt øl.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (38 stemmer)

Opskriften er vist 22756 gange,
og udskrevet 284 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu