Bouillabaisse med rødfisk og havkat

Bouillabaisse med rødfisk og havkat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rødfiskefilet uden skind
250 g.havkatfilet uden skind
1 løg
2 gulerødder
1-2 porrer
0.25 knoldselleri
1-2 fedhvidløg
1 spsk.olie
2 kvistetimian
1 spsk.tomatpuré
1.5 l.fiskebouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits de rensede urter og pillede hvidløg i olien og tilsæt timian og tomatpuré. Spæd med bouillon og lad suppen simre, til urterne er næsten møre. Tilsæt fisken skåret i tern og lad suppen simre ved svag varme, til det hele er mørt - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Servér med flutes og aïoli.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bouillabaisse

karakterer:
Opskriften er vist 25089 gange,
og udskrevet 788 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu