Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Bouillabaisse med rødfisk og havkat

Bouillabaisse med rødfisk og havkat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
250 g.rødfiskefilet uden skind
250 g.havkatfilet uden skind
1 løg
2 gulerødder
1-2 porrer
0.25 knoldselleri
1-2 fedhvidløg
1 spsk.olie
2 kvistetimian
1 spsk.tomatpuré
1.5 l.fiskebouillon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Svits de rensede urter og pillede hvidløg i olien og tilsæt timian og tomatpuré. Spæd med bouillon og lad suppen simre, til urterne er næsten møre. Tilsæt fisken skåret i tern og lad suppen simre ved svag varme, til det hele er mørt - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Servér med flutes og aïoli.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bouillabaisse



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 22725 gange,
og udskrevet 743 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu