Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Let tunsalat

Let tunsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Stine

Indsendt :


Let tunsalat, billede 4 Let tunsalat, billede 1 Let tunsalat, billede 2 Let tunsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dressing:
1 spsk. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 ds. Tun i vand. konserves 1 dåse tun i vand vejer ca. 150 g. drænet vægt.
25 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
25 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
25 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Dressing:
Bland creme fraiche og mayonnaise i en skål.


Hæld vandet fra tunen og bland den i dressingen, mens du moser den fint.

Bland ærter, majs og peberfrugt i tern i og smag til med salt og peber.


Servering:
Smager godt på rugbrød eller flutes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (110 stemmer)

Opskriften er vist 585772 gange,
og udskrevet 9205 gange.


Energi:
KJ total 1933 (460 kcal)
KJ pr. Pers. 644 (153 kcal)
Vægt ialt 270 gram
Vægt pr. Pers. 90 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 716 KJ (170 kcal)
Protein 15.3 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgit  -  2018-06-23 12:47:25
Jeg bruger altid hytteost og karry i min tunsalat: først moser jeg 2 dåser tun i en skål med et bæger hytteost og derefter blander jeg det godt og tilsætter salt og peber og karry efter smag og til sidst masser af purløg. Ved servering kommer jeg halve hårdkogte æg og tomater på toppen, dertil serverer jeg hvidløgs flutes. Det smager himmelsk


Zascha  -  2017-04-06 19:20:55
Super opskrift. Tilføjede et hårdkogt æg. - MUMS!


Emma  -  2017-01-18 18:24:30
den er super lækker men kunne godt blive bedre ved at komme lidt hakket rødløg i mvh Emma


John  -  2016-01-28 08:44:47
God men, mangler kapers og hakket løg. :-)


Maria  -  2015-12-20 16:59:17
Fantastisk og let❤️


Ann vinding  -  2014-01-08 16:33:21
Jeg eLsker laver sund mad til min venner


Pernille Juhl   -  2013-08-02 19:18:42
Jeg brugte letmayonaise og creme fraiche med en lavere fedtprocent og jeg synes det smager godt


  -  2013-01-31 00:03:15
Synes det er en kanon opskrift Tillod mig at købe creme fraise med kun 9 procent Jeg tænker den er sundere end k salat o.l Og dejligt når man ved hvad der er i den mad man spiser


Daniella  -  2012-06-08 13:30:37
Hvor lang er holdbarheden?


SS  -  2012-04-04 10:01:51
I stedet for løg kan man bruge klippet purløg. Der kan bruges mindre mayonaise og revet gulerod er også godt.


Emilie  -  2011-05-24 15:54:42
hvor mange pers. er den til ?


Ronni  -  2011-04-12 16:57:11
Super lækker opskrift, og med alle tips fra kommentar rækken er den endnu bedre, mums.


Squazz  -  2010-12-01 12:32:14
Der mangler altså løg i opskriften, sidder og spiser den nu, og kan ikke lade være med at syntes der mangler lidt løg :) Dilden er en rigtig god idé, smager fantastisk i :) hakkede hårdkogte æg tror jeg også kunne være en god idé :)


Ralph  -  2010-10-12 18:25:04
Peter: Det kunne jo være den hedder "let" fordi den er let at lave, på nydansk hedder fedtfattig jo "light" :-) Iøvrigt gode kommentarer, god ekstra inspiration med kapers, dild og løg, har selv tænkt at tilføje hakkede hårdkogte æg i aften


Peter  -  2010-09-08 14:07:30
Denne opskrift bør ikke hedde "let tunsalat" med den mængde energi der er i den færdige vare. Den smager godt, det kan man ikke tage fra den.


Ann Catrin  -  2010-01-19 10:42:30
God og nem


  -  2009-03-07 12:25:04
Opskriften er fin. Jeg kom lidt selleri i som også gav en god smag... samt rørte lidt kogt pasta i ca.2dl :) - (rørte mere creme fraiche i på slum)


MTT  -  2007-09-24 17:54:30
Tilføj lidt løg og citron saft..det giver lidt ekstra. Mayonnaisen kan godt undværres..! Men det smaget lækkert!!


Anni  -  0000-00-00 00:00:00
Kom lidt hakket løg, hvidløg og dild i, giver den lige et ekstra pift! ^__^


lotte  -  0000-00-00 00:00:00
det er bare for meget det her det er en kæmpe puhaa


Louise  -  0000-00-00 00:00:00
Super god og lækker opskrift! :-) Jeg tilføjede også lidt kapers og citronsaft.. Giver en endnu mere lækker smag :-)


klara  -  0000-00-00 00:00:00
den-er-bare-så-god.


Helle  -  0000-00-00 00:00:00
smager godt... tilsæt lidt frisk hakket dild.. bruger den i madpakken, som fyld i en god bolle... med salat.. uhm..