Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad på svensk

Mørbrad på svensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt af : vw68

Indsendt :


Mørbrad på svensk, billede 4 Mørbrad på svensk, billede 1 Mørbrad på svensk, billede 2 Mørbrad på svensk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
4 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1.5 tsk. Chili, stødt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   


Opskrift:

Befri mørbraden for sener og hinder og skær den/dem i 3-4 cm tykke bøffer. Bank dem let med håndroden. Krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i smør på en pande og kom dem i et ildfast fad.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skyl forårsløg eller porer og skær i dem i tynde ringe. Rist champignoner, forårsløg/porrer i fedtstoffet på panden, kom blandingen i fadet til bøfferne.

Kog panden af med fløde og ketchup, krydr med salt og chili og hæld det i fadet, befri peberfrugten for frøstolen og kerner og skær den i ringe og læg dem som pynt øverst i fadet. Stil retten nederst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20-30 minutter eller til retten er gennemvarm.

Serveres med løse ris men kartofler eller pasta kan også bruges.

Tips:

En ret der er nem at lave, kan med fordel laves dagen før. Så den bare skal varmes før gæsterne kommer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (23 stemmer)

Opskriften er vist 86972 gange,
og udskrevet 3643 gange.


Energi:
KJ total 8559 (2037 kcal)
KJ pr. Pers. 2139 (509 kcal)
Vægt ialt 1800 gram
Vægt pr. Pers. 450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 475 KJ (113 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Vivian   -  2011-11-20 13:05:32
Lidt mindre ketchup efter vores smag


Karen  -  2011-04-04 14:42:03
Jeg har lavet retten med magre koteletter det smagte også fantastisk, tilsat også bacon det gav retten et pif.


Ulla7000  -  2007-11-04 18:29:42
Tilsætter en smule bacon... Uhm... sikker succecs hver gang