Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltede figner

Syltede figner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandKilde : Voms madleksikon

Indsendt :


Syltede figner, billede 4 Syltede figner, billede 1 Syltede figner, billede 2 Syltede figner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Figner friske
375 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Atamon, flydende
   


Opskrift:

De knapt modne fignerne skoldes, flås og lægges i et glas.

Der koges en lage af sukker, vand og eddike, som afkøles og hældes over fignerne. Fignerne stilles et koldt sted natten over.

Både figner og lage kommes i en gryde, som bringes langsomt til kogepunktet og koges i ca. 15 min.

Fignerne lægges tilbage i et rent glas og lagen koges videre i 5-10 min. Lages skummes, tilsættes konserveringsmiddel og hældes over fignerne. Glasset lukkes med et tætsluttende låg.

Tips:

Syltede figner er en velsmagende. De kan serveres med flødeskum eller cremefraiche.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Syltede figner



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 94866 gange,
og udskrevet 1505 gange.


Energi:
KJ total 9919 (2361 kcal)
KJ pr. Portion 9919 (2361 kcal)
Vægt ialt 1775 gram
Vægt pr. Portion 1775 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 558 KJ (133 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 31.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Niels  -  2017-07-06 13:13:40
Mener ikke at det er nødvendigt med konserveringsmidler, når der er så meget sukker og eddike i. Jeg har iøvrigt brugt hvidvinseddike med stor succes. Smager fantastisk. Men det er vigtigt at fignerne er tæt på at være modne, da de ellers er svære at flå. Så hellere lidt overmodne.


Anja  -  2015-08-24 19:13:47
man flår da ikke friske figner? I hvert fald ikke, hvis de virkelig er friske = lige plukket i drivhuset...