Syltede figner i cognac
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Et glas i passende størrelse skylles i kogende vand og derefter med Atamon.
Skær et kors foroven i fignerne. Hver figen prikkes dybt med en strikkepind eller nål. Fignerne lægges i glasset. Lagen koges sammen og hældes over fignerne. Læg låg på glasset og lad det afkøle til næste dag. Lagen hældes fra glasset op i en gryde og koges lidt ind. Gryden tages af varmen og cognac tilsættes. Lagen hældes atter over fignerne, glasset lukkes tæt og stilles væk Tips: Fignerne bør trække i mindst 2 uger. Serveres med flødeis eller piskefløde tilsat et par dråber cognac. |
|
Opskriften er vist 143746 gange,
og udskrevet 3516 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Nordberg Ærø - 2024-08-26 13:38:15 kan man bruge dem til brændte figner?? Margit Jensen Hobro - 2020-09-18 19:32:46 Det er den bedste opskrift på syltede figner har brugt den i mange år.....og den bliver rost hver gang. anonym - 2020-08-11 17:43:02 bliver bedre jo længere de lagrer. efter et år smagte de himmelsk. anonym - 2019-02-03 19:51:58 Kan man bruge Rom aroma? Hvis ja, hvor meget? jk - 2009-09-13 23:30:32 helt utrolig lækkert. Jeg har prøvet et hælde ca 2 dl rødvin i. Det blev de meget bedre af. rødvin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne