Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Markron muffins

Markron muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portioner 1 Portioner
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
   


Opskrift:

Smør smeltes, afkøles. Æg / sukker piskes til en hvid og luftig masse Knus markronerne - kun let, helst store stykker Mel og markroner blandes Det smeltede smør og hvedemel/markron blanding tilsættes skiftevis til æg/sukker blandingen. 1 spiseske fuld af dejen portioneres ud i formene.

Bages ved 200 grader C i 10 - 15. Minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (56 stemmer)

Opskriften er vist 23522 gange,
og udskrevet 677 gange.


Energi:
KJ total 27394 (6522 kcal)
KJ pr. Portioner 27394 (6522 kcal)
Vægt ialt 1720 gram
Vægt pr. Portioner 1720 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1592 KJ (379 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 57.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-09-18 15:13:58
super lækre, kan godt forstå der bliver så mange, for de får hurtig ben at gå på....


Josefine  -  2010-11-09 15:57:00
Har prøvet at bage makron muffins før men med en anden opskrift som jeg ikke kan finde dsv men de her blev også rigtig gode! :D


Stine  -  2010-06-04 16:09:57
Nårh hvor blev de gode! Der blev til 29 muffins i middelstore papirforme, fyldt op til lidt over halvdelen af formen. Da der ikke er bagepulver eller noget i, hæver de jo ikke så meget, hvilket man skal tage i betragtning. Jeg gav dem lidt over 20 minutter ved 200 grader.


  -  2009-09-08 11:34:21
svær at forstå


VTE - Peter  -  2008-05-20 11:08:25
Rigtig gode og saftige muffin, holder sig fint i flere dage og nemme at lave.


Line  -  2008-01-15 15:22:07
min yndlings muffin.


Malene  -  2007-10-08 15:52:54
hmm.. det er de bedste muffins nogensinde..


Josefine  -  0000-00-00 00:00:00
De er okay