Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Flæskegryde, marineret

Flæskegryde, marineret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.tør ( ikke sød ) hvidvin
0.5 dl.vinaigre
2 fedhvidløg
1 laurbærblad
4 helenelliker
1 tsk.merian
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
600 g.magert flæskesmåkød
3 spsk.olie
2 løg
1 grøn peberfrugt
 meljævning
125 gfrosne ærter
4 skiverfranskbrød
 lidt olie til stegning
1 appelsin skåret ud til både
 


Tilbehør:
Løse ris
Opskrift:

Vinen blandes med alle de forskellige ingredienser til en lage, hvori flæskekødet, der er skåret i strimler, trækker koldt 2 dage, vendes af og til.

Marinaden sies fra kødet, der nu brunes i varm olie på en pande og efterhånden lægges over i en gryde.

Løgene, der er skåret i både, let brunes i lidt olie sammen med peberfrugten, også i strimler, uden kerner , og tilsættes lidt efter kødet, herover hældes marinaden og det hele småsteger under låg, til kødet er mørt, ca. 40 min. – det kommer an på kødet, men mørt skal det være.

Til sidst jævnes gryden og smages til og ærterne tilsættes og småkoger med i 5 min.


Franskbrødet i skiver uden skorper skæres i trekanter, der nu steger gyldne og sprøde i olie, serveres på fadet med gryderetten tillige med appelsinbådene.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13838 gange,
og udskrevet 172 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu