Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt ål i ovn

Stegt ål i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1200 g.Ål
2–4 spsk.hvedemel
50 g.smør
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Rens, skyl, salt, skyl og aftør ålene. Skær dem i ca. 8 cm lange stykker. Vend dem i mel krydret med salt og peber.

Brun fedtstoffet på panden. Brun ålene på alle sider ved kraftig varme.

Læg dem i bradepanden, efter de er brunet og hæld brunet smør over. Lad det stå i ovnen 15 – 25 minutter ved 160 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 24324 gange,
og udskrevet 549 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2010-10-11 20:15:39
Så i aften "til middag hos" hvor hun serverede stegt ål. Mit mundvand kunne ikke holde op med at løbe. Jg har prøvet denne opskrift her i 2005 og 2008, og nu skal det være i weekenden, selv om de er dyre. (min mand spiser ikke fisk), så det bliver helt sikkert en stor fonøjelse for mig selv. Opskriften er nem og smager aldeledes prakfuldt. et rent 10-tal fra mig.