Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brunsvigerkagemand

Brunsvigerkagemand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brunsvigerkagemand, billede 4 Brunsvigerkagemand, billede 1 Brunsvigerkagemand, billede 2 Brunsvigerkagemand, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.hvedemel
25 g.sukker
75 g.smør eller margarine
100 g.rosiner
1.5 dl.mælk
25 g.gær
 
75 g.smør eller margarine
75 g.farin
 
 Pynt:
 Mandler
 Flormelis
 vand
 


Opskrift:

Bland melet godt med sukkeret,, smuldr fedtstoffet heri og tilsæt rosinerne. Lun mælken og rør gæren ud heri og ælt det hele godt sammen. Stil dejen til hævning på et lunt sted ca. 30 minutter.

Rul dejen ud, form den som en mand, kone (eller noget helt andet) på en smurt bageplade og lad den efterhæve på et lunt sted i 10-15 minutter.

Imens kagen hæver, den anden portion blødgjort fedtstof med farin og fordel denne masse over figuren og bag den i ca. 25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Pynt figuren, mens den endnu er varm, med mandler som øjne og knapper og lav mund og hår eventuelt andre dekorationer med glasur af flormelis og vand.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 57940 gange,
og udskrevet 1258 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

stine  -  2011-12-20 14:46:12
med lidt marcipan på og chokolade glasur til ansigt og omringet ville det være godt også :)


Lene  -  2011-07-24 10:16:57
Ved ikke hvordan den smager kan i ikke sige det og være mega meget ærlige !


mig  -  2011-04-09 12:27:59
Det er den bedste kage jeg nogen sinde har smagt jeg har lavet den der hjemme og den samg såå godt uden denne opskrift kunne jeg ikke lave den


julie  -  0000-00-00 00:00:00
den skal være kold