Brunsviger kagemand næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 1 stk.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
25 gram Gær, frisk
   
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Pynt:
Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11798 (2809 kcal)
KJ pr. stk. 11798 (2809 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. stk. 775 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1522 KJ (362 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 17.2 gram
Kulhydrat 48.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)