Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brasiliansk kyllingeret

Brasiliansk kyllingeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kogt/stegt kylling

Oprindelsesland : Brasilen

BrasilenIndsendt af : namnam

Indsendt :


Brasiliansk kyllingeret, billede 4 Brasiliansk kyllingeret, billede 1 Brasiliansk kyllingeret, billede 2 Brasiliansk kyllingeret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.kogt kyllingekød
 
500 g.gulerødder
500 g.champignoner
3 peberfrugter (gerne i hver farve)
2 løg
5 fedhvidløg
 olivenolie
 
2 spsk.hvedemel
1.5 spsk.paprika edelsuss
5 dl.hønsefond
5 dl.fløde (kan erstattes med mælk)
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kyllingekødet strimles. Gulerødder og peberfrugter renses og skæres i strimler. Champignoner renses og skæres i skiver, og løget skæres i tern.

Løg og hvidløg svitses. Gulerødder tilsættes og "steges" i ca. 3 minutter. Peberfrugter og champignoner tilsættes og steger med i 5 minutters tid.

Mel og paprika drysses over, hønsefond og fløde tilsættes, og det hele. Simre i ca. 10 minutter.

Smag til med salt og peber. Tilsæt kyllingekødet og varm det igennem.

Serveres med ris.

Tips:

Kogning af kylling:
Kyllingen sættes over i rigeligt vand, tilsæt salt og lad det koge op, skummes af.
Kyllingen småkoget i ca. 60 minutter og tages op og rypper af. Fonden (suppen) gemmes.

Dette kan gøres dagen før.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (83 stemmer)

Opskriften er vist 106971 gange,
og udskrevet 3846 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ann Mikkelsen  -  2013-08-23 23:24:06
Uhm - den er lækker! Jeg brugte kokosmælk, da jeg er lidt af en stenalder-kok :o)


Mars  -  2013-05-16 20:04:40
Nemt og lækkert! Jeg havde dog lidt problemer med at melet klumpede sig sammen, og ikke ville røres ud. Næste gang ryster jeg nok en jævning (mel og vand i en shaker). Tip: jeg smagte til med et par skefulde stærk mango chutney - det var et hit.


Fotorina  -  2012-01-14 19:06:47
Super ret - smager dejligt. Brugte nu ikke peberfrugter, da jeg lider af sure opstød resten af aftenen, hvis jeg spiser dem. Brugte kun en kvart fløde og det gik fint ;D Chilisovs kan klart anbefales dertil :D Det man får op kinagrillen ...


Pia  -  2011-07-01 10:25:15
brugte stærkt palrika. Så er den bare super.


Hans  -  2010-06-29 14:49:51
Super fin og letlavet ret. jeg tillod mig at bruge kyllingbryst, det gav kortere kogetid (ca 1/2 time)og knap så kraftig fond, men det klarede en bouillonterning


Jesper  -  2010-01-27 14:16:26
Totalt lækker mad. Brug skummemælk i stedet for fløde, tilsæt da lidt ekstra mel til bedre jævning.


Sas  -  2010-01-04 17:59:59
Lækker :) Brugte creme fine i stedet for fløde :)


Heino  -  2009-10-25 18:17:57
Den bedste "hurtige" ret jeg har spist i lang tid :) Nem og lækker. Smager endnu bedre dagen efter...


Nina  -  2009-08-07 20:12:17
Smager simpelhen himmelsk:D