Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørdej

Mørdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Grundej

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
150 g.hvedemel
100 g.smør
50 g.flormelis
1 æggeblomme eller 2 spsk. fløde
5 g.gær
 


Opskrift:

Fedtstoffet smuldres i melet sigt flormelis i, og smuldre gæren i smal dejen med æggeblomme eller fløde. Lad dejen hvile køligt mindst en halv time, før den udrulles og bages.

Bages ved 200-225 grader C.

Tips:

denne dej anvendes især til medaljer, linser, tærter og lignende kager.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørdej



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)

Opskriften er vist 27695 gange,
og udskrevet 573 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anne Sofie K  -  2010-04-15 17:07:53
Smuldr træls ved udruldning. Men hvor længe skal den bage??


step  -  0000-00-00 00:00:00
jeg syntes det er en god mørdej


Morten Th  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har aldrig hørt om gær til en mørdej, men det med fløden lyder interresant.