Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roastbeef grydestegt

Roastbeef grydestegt , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Roastbeef grydestegt , billede 4 Roastbeef grydestegt , billede 1 Roastbeef grydestegt , billede 2 Roastbeef grydestegt , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Roastbeef Roastbeef er snøret som en rullesteg
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
10 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Gnid kødet med salt og peber. Varm fedtstoffet i en gryde. Brun kødet på alle sider i fedtstoffet.

Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg på lav blus i ca. 25 minutter.
(C-temp. 40 grader stegetermometer).

Tag kødet op og lad det køle lidt af inden det pakkes ind og lægges i køleskab.

Når kødet er gennemkoldt skæres det i tynde skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (36 stemmer)

Opskriften er vist 123261 gange,
og udskrevet 2678 gange.


Energi:
KJ total 9042 (2152 kcal)
KJ pr. Portion 9042 (2152 kcal)
Vægt ialt 2540 gram
Vægt pr. Portion 2540 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 356 KJ (84 kcal)
Protein 13.3 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 0.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu