Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Broccolitærte

Broccolitærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Broccolitærte, billede 4 Broccolitærte, billede 1 Broccolitærte, billede 2 Broccolitærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1.5 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
300 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Kvark 1% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Dej:
Skær det kolde smør i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt salt og vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens sider. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen 15 minutter ved 200 grader C alm. ovn.

Fyld:
Skær små broccolibuketter fra stilken. Skær stilken i tynde skiver. Kom broccolien i kogende vand tilsat salt. Kog den under låg i ca. 1 min. Lad den dryppe af i en sigte.

Pisk æggene sammen og tilsæt kvark og salt. Fordel broccolien på den forbagte bund, hæld æggemassen over og drys med revet mozzarella.

Bag tærten midt i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader C alm. ovn.

Server med en blandet salat.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på broccolitærte



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (21 stemmer)

Opskriften er vist 130971 gange,
og udskrevet 2818 gange.


Energi:
KJ total 9398 (2237 kcal)
KJ pr. Pers. 2349 (559 kcal)
Vægt ialt 1113 gram
Vægt pr. Pers. 278 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 844 KJ (200 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 14.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Britta   -  2018-03-25 18:40:54
Kan fryses.. Kan laves 2-3 dage før.. Men gennemvarm den før servering.. ;)


Rosa  -  2015-10-02 22:15:32
Brug urtesalt og muskat, og bland hakkede (cherry-)tomater og finthakket hvidløg med broccolien. Så bliver retten gudeskøn.


  -  2012-09-23 16:42:54
Broccoli alene er lidt for fad, men bland et par presset fed i æggeblandingen - uhm!


Emsi  -  2011-10-24 18:43:32
Har lige smidt tærten i ovnen! Håber at den bliver supergod;)


trold  -  2008-10-24 10:37:08
jeg har ikke skrevet korrekt::: Jeg har blandet 2 spsk. BRUSCHETTA fra svansø m. oliven og soltørrede tomater i og det giver den et plus opad. Rigtig lækker!!


  -  2008-10-24 10:31:15
Jeg har brugt skinkestrimler og så har jeg pisket 2 æg sammen med kvarken -SUPER??


SP  -  0000-00-00 00:00:00
Kedelig tærtebund - kunne generelt godt bruge lidt mere sma - evt. muskat


glennie  -  0000-00-00 00:00:00
kan den fryses