|
|
|
Dej:
|
100 |
gram |
Smør100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
175 |
gram |
Hvedemel175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
0.5 |
tsk. |
Salt, groft0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1.5 |
spsk. |
Vand1.5 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
300 |
gram |
Broccoli300 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
|
3 |
|
Æg M/L, hele3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
200 |
gram |
Kvark 1%200 gram Kvark 1% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Salt, groft1 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
100 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
KJ total 9398 (2237 kcal)
KJ pr. Pers. 2349 (559 kcal)
Vægt ialt 1113 gram
Vægt pr. Pers. 278 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 844 KJ (200 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 14.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|