Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nøddekurve II

Nøddekurve II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : majamusen

Indsendt :


Nøddekurve II, billede 4 Nøddekurve II, billede 1 Nøddekurve II, billede 2 Nøddekurve II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.fintmalede/hakkede hasselnødder
40 g.smør
50 g.sukker
0.75 spsk.hvedemel
2 spsk.piskefløde
 


Opskrift:

Røres sammen i gryde og koges igennem. Fordeles på plade med en stor spiseske, flyder meget ud, så kun 2 pr. plade. Bages ved 10 min ved 200 grader C. alm. ovn.

Afkøles lidt inden de foldes over kop eller glas.

Hvis man tager dem fra pladen for sent er de allerede stivnet og for tidligt falder de fra hinanden.

Tips:

Serveringsforslag:
Lægges i bundes af skål og fyldes med et par kugler is. Drys med chokolade og serveres med varm syrlig hindbær sovs (frosne hindbær varmes i gryde og tilsættes lidt sukker).







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (18 stemmer)

Opskriften er vist 63804 gange,
og udskrevet 2241 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-12-30 17:09:15
De er super gode... dog tilføjede jeg 2 spsk havregryn, da jeg syntes at dejen så lidt tynd ud... og det blev de bare ikke ringere af. Bagesfter smurge jeg den med chokolade... super godt.


mette  -  2012-01-29 11:33:46
Jeg vil også sige de 10 min. er alt alt for meget. jeg gav mine 5 min. Og de skulle ikke have mere.Men de er nemme at lave.


Sandra  -  2012-01-12 19:56:29
Uha de skal prøves i morgen,købte 8 stk i Føtex til 70 kr det er da meget billiger at lave dem selv


  -  2012-01-09 20:31:35
Disse lykkes hver gang :-) et par tips: hvis man laver mange er det en god ide at lune massen lidt undervejs. Ellers flyder de ikke ensartet ud. Hvis de har tendes til at blive for mørke i kanten før de er færdige på midten, så sænk temperaturen til 190 grader.


Kirsten, Randers  -  2010-12-31 13:02:34
De er super gode og nemme at lave. Jeg bruge også letmælk.


  -  2010-12-31 09:27:25
10 min i ovnen er alt for meget 6 min passer bedre


Gitte s hansen  -  2010-12-29 16:49:28
Hvis de skal være tætte kan de pensles med chokolade når de er kølet af


Karina  -  2010-01-12 14:28:26
mmm... de smager skønt! Desværre er de for purøse og "hullede" til det jeg skulle bruge dem til. Er virkelig ked af jeg ikke kan få dem til at være tætte...


Per  -  2010-01-08 08:03:24
Du kan godt lave d em dagen før. Stille køligt, ikke køleskab, ikke pakket ind.


morten  -  2009-06-22 16:44:34
hej.. kan man eventuelt lave disse kurve dagen i forvejen eller vil de blive bløde af det?


.  -  2009-05-12 14:51:52
den lyder rigtig god, tror jeg skal prøve at lave den i aften :)


Grauballe.  -  2008-12-28 19:16:43
God og meget nem opskrift. Vi brugte letmælk fremfor fløde og det ændrede intet. Vi synes at opskriften er bedre end andre vi har prøvet, da disse kurve smager mere af nødder fremfor sukker.