Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolade banankage

Chokolade banankage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Argentina

ArgentinaIndsendt :


Chokolade banankage, billede 4 Chokolade banankage, billede 1 Chokolade banankage, billede 2 Chokolade banankage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
350 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

135 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
400 gram Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   


Opskrift:

Smelt margarinen og afkøl. Pisk æg og sukker sammen luftigt (skal skumme op - hellere for længe end for lidt.) Tilsæt vand og margarine og mel og kakao samt bagepulver.

Bland det sammen til en masse, og hæld det halve i en bageform 23x33 cm. og læg banan skiver ovenpå dejen. Hæld til sidst den sidste halvdel af dejen oven på bananerne.

Bages ved 175 grader C. alm. ovn ca. 1 time.

Tips:

Chokolade banankagen kan pyntes med glasur.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (103 stemmer)

Opskriften er vist 187939 gange,
og udskrevet 3375 gange.


Energi:
KJ total 22470 (5350 kcal)
KJ pr. Pers. 1872 (445 kcal)
Vægt ialt 1930 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1164 KJ (277 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 39.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Oliver   -  2016-04-05 21:58:28
Super nem opskrift, dog fandt jeg hurtigt ud af at hvis man moser bananerne, og hælder dem i blandingen. Plus hvis man smelter chokoladen, og hælder den i blandingen bliver resultatet meget bedre. Men ellers super god opskrift. Karakteren 5 her fra.


kristina  -  2015-05-01 21:33:57
Ikke vildt imponeret! Desværre ikke en kage jeg bager igen.


Marie MY   -  2015-02-04 20:30:15
Hey jeg havde bare sådan lyst til muffins. Også hvade jeg desværre ingen mælk. Så nu har jeg lige smidt denne opskrifte i muffinesforme i ovnen. Jeg blev godt nok overrasket over den tykke konsistens dejen får når det hele er Blandt.jeg gav dem kun 15 min ved 190° og fik 22 ved nogle af dem har jeg jordbær i . de er vildt gode. Men tror de vil være super god om et par dage


M  -  2013-08-24 22:07:04
Fulgte opskriften til punkt og prikke, det gav en forholdsvis tør kage. Har nu stillet den på køl og planlægger at servere den med is i stedet, for at den ikke skal tørre helt ind til en småkage. Min karakter vil være 5. En ok kage som er nem at lave, men ikke en du skal servere for at imponere.


Dutte  -  2013-07-25 18:06:08
God, men meget tør


Maja  -  2012-04-10 19:04:26
er den lige lækker eller hvad bagte den til min lille brors fødselsdag allle var vilde med den og han har aldrig kun lide banankage før og havde ikke smagt den i 13 år så jeg beslutde at bage og han elskede den. skynd jer at komme igang den er supper GOD!


Malene  -  2012-02-25 11:52:06
Kagen blev super god! Min mor synes den var lidt for 'tung' i det, så det bliver nok mig der skal spise hele kagen alene. Tror den er god med is. Jeg tilføjede 200g hakked chokolade, og det gjorde den ekstra lækker. Synes den var ekstra god dagen efter.


kristian  -  2011-06-03 09:17:36
Ikke en god kage. Havde pæne forventninger, men forstår slet ikke den høje karakter. Tør og kedelig og bliver helt sikkert ikke bagt igen :o(


laura 11 år  -  2011-01-22 14:33:15
Var meget overrasket over hvor meget kakao der skulle i


a&a  -  2010-12-29 15:21:30
gizmo kan lide den.. alle kan lide den


Emilygr  -  2010-11-09 15:16:28
Den er god men for svampet!(;


Elle  -  2010-08-06 16:17:02
Det lyder som en super kage..Må bare smage den:)


Louise Hansen  -  2010-05-20 22:00:50
Hej.. Jeg ville bare sige.. SUPER kage.. Det er en rigtigt lækker kage, og jeg har spist et stykke 3 timer efter den har bagt, og den er bare lækker. Dog skulle den kun have 45 min i ovnen.


  -  2010-03-17 11:41:42
Jeg syns den er en lille smule kedelig.


bettina  -  2010-02-07 21:27:21
uuhaddada den prøver jeg lige sidder og er ved at røre sukker og æg sammen . kæresten er meget ked af det idag så vi må håbe kagen bliver god så han bliver lidt gladere :)


Berit  -  2009-09-01 16:55:36
jeg bagte kagen igår, jeg syntes den er tør og næsten ikke til at synke


Michele  -  2009-03-16 13:10:00
det er den bedste kage jeg nogen sinde har smagt, brugte dog 150g kakao i stedet for 135g...den kan kun anbefales..


Per  -  2009-03-15 18:37:24
Linda har du aldrig tænkt over hvad chokolade er lavet af ?? Ja nemlig kakao.


linda  -  2008-12-13 11:55:22
Det kræver normalt chokolade for at det er en chokolade kage. men det lyder selvfølgelig ikke så lækkert med: kakao banankage


Karoline  -  2008-05-24 10:37:56
Hmm.. Jeg synes nu ikke li den er så god som de andre siger. :/ Den skal helst spises sammen med is eller med kaffe til ! Savner måske den lidt mere banankage agtige. Alt i alt en kage jeg ikke vil lave igen :/


Birthe  -  2008-04-26 21:00:59
Denne kage behagede mig vel. Den ligger godt i maven, og selv hvis man har lidt svær mave som mig, er den let fordøjelig.


Chokoladekagen  -  2008-03-24 09:50:53
det er en ok kage prøv med flødeskum oven på <3


Karen  -  2007-07-03 21:18:54
Nu har jeg prøvet at lave den med 200 g. hakket chokolade i stedet for 3 dl kakaopulver. Bananerne moste jeg i stedet for og blandede dem i dejen. jeg tilføjede også 2 tsk vaniljesukker og den smager helt fantastisk- vel egentlig en helt anden kage på denne måde :-D


mie  -  2007-06-06 14:45:08
hej jeg skal til at prøve at lave denne kage tror og håber at den er rigtig lækker


Kitte og Jenina  -  2007-03-31 11:13:30
Vi har læst kommentarene og synes det lyder som en lækker kage.. Så vi prøver.. Den skal bruges som en fødselsdagsgave, meget spændende..


Helle (igen)  -  2007-02-17 10:12:14
Kagen har stået ei 3 dage nu. Den blev ikke særligt svampet, men er meget tør. Lidt synd. Men måske er det fordi jeg brugte hermesetas i stedet for alm sukker. Ved det ikke helt.


Helle  -  2007-02-14 14:51:14
Har lige smidt kagen i ovnen. Var meget overrasket over den tykke konsistens dejen havde. Andre kager jeg havde bagt har været mere "flydende". Men nu er jeg spændt på resultatet. Skal nok give en fin karakter på lørdag (det er onsdag i dag) når kagen skal serveres for gæster. Jeg følger nemlig rådet med at lade den stå og svampe et par dage som Maria kommenterede. Men den ser allerede go ud =)


Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Kunne man give mere end 10 i karakter så gjorde jeg det. Det er den bedste banankage jeg nogensinde har smagt og hele familien er enige med mig. Jeg skar også en del af sukkeret væk og det har ikke betydet noget. Kagen er sød nok med mindre sukker.


Ida h. p.  -  0000-00-00 00:00:00
den lyder rigtig lækker :D har bare ikk lavet den endnu, men nu har den jo fået gode kommentare, så der r jo intet a frygte :d <333 Glæder mig til a komme igang, for jeg elsker a bage, og i ser a smage kagen bagefter !!! :P


Gylla  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker^^ den skal prøves ! har osse lavet den med rosiner -meget lækkert-kan kun anbefales


Sini  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg prøver sgu også!


katja  -  0000-00-00 00:00:00
super dejlig kage, men jeg syntes den bliver meget sød, så jeg putter også mørk chokolade i og fjerner en dl sukker, men lækker kage er det bestemt!!


jørgensen  -  0000-00-00 00:00:00
jeg prøver sgu


Bageren  -  0000-00-00 00:00:00
istedet for kakao smelt 200g mørk kogechokolade i et vandbad og bland det i og smelt yderliger 100g blandet med lidt sukker og kom det på som overtræk når kagen er færdig og kold så får du en rigtig dejlig kage...


Julie Kathrine og Mathilde  -  0000-00-00 00:00:00
Har ikke smagt den men det lyder lækkert!!!


Maria  -  0000-00-00 00:00:00
Bedst efter nogle dage, smuldrer første dag skal lige have lov til at blive svampet


Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker lidt svampet kage. Men jeg brugte nesquik kakaopulver og det gav ikke ret meget chokoladesmag.