Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svampepickles

Svampepickles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Pickles

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Til 250 g. svampe: champignon shiitake bøgehatte små østershatte kantarel eller pigsvamp
 
200 g.perleløg eller skalotteløg
 
 Lage:
2.5 dl.estragoneddike
2.5 dl.hvidvinseddike
3 tørrede røde chilier
2 laurbærblade
1 kvistrosmarin eller timian
1 spsk.hel koriander
1 tsk.hel sort peber
3 spsk.sukker evt. mere
0.5 tsk.salt
 evt.1 spsk. tørrede tranebær
 


Opskrift:

Skær svampene i halve, eller kvarte hvis de er meget store. Tag skallen af løgene og lad dem forblive hele Bland alle ingredienserne til lagen i en gryde og kog det op. Læg svampe og løg i, læg låg på og lad det simre i ca. 30 min. Rør i gryden af og til, og hold øje med at den ikke koger tør. Hvis der tilsættes mere eddike skal sukkermængden også justereres. Hæld de varme svamp og løg op i en bredhalset krukke eller glas og luk den til mens lagen er varm. Kan opbevares i køleskab i op til 1 måned.

Tips:

Ønsker man en tyk lage til pickles kan den jævnes med 1 spsk. Maizena udrørt i lidt vand. Lagen skal herefter koge et øjeblik til den jævner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11178 gange,
og udskrevet 188 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu