Til 250 g. svampe: champignon shiitake bøgehatte små østershatte kantarel eller pigsvamp Til 250 g. svampe: champignon shiitake bøgehatte små østershatte kantarel eller pigsvamp
200
g.
perleløg eller skalotteløg200 g. perleløg eller skalotteløg
Lage: Lage:
2.5
dl.
estragoneddike2.5 dl. estragoneddike
2.5
dl.
hvidvinseddike2.5 dl. hvidvinseddike
3
tørrede røde chilier3 tørrede røde chilier
2
laurbærblade2 laurbærblade
1
kvist
rosmarin eller timian1 kvist rosmarin eller timian
Skær svampene i halve, eller kvarte hvis de er meget store.
Tag skallen af løgene og lad dem forblive hele
Bland alle ingredienserne til lagen i en gryde og kog det op.
Læg svampe og løg i,
læg låg på og lad det simre i ca. 30 min.
Rør i gryden af og til, og hold øje med at den ikke koger tør.
Hvis der tilsættes mere eddike skal sukkermængden også justereres.
Hæld de varme svamp og løg op i en bredhalset krukke eller glas og luk den til mens lagen er varm.
Kan opbevares i køleskab i op til 1 måned.
Tips:
Ønsker man en tyk lage til pickles kan den jævnes med 1 spsk. Maizena udrørt i lidt vand.
Lagen skal herefter koge et øjeblik til den jævner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11973 gange, og udskrevet 221 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider