Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinehjerteragout med skalotteløg

Svinehjerteragout med skalotteløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Svinehjerteragout med skalotteløg, billede 4 Svinehjerteragout med skalotteløg, billede 1 Svinehjerteragout med skalotteløg, billede 2 Svinehjerteragout med skalotteløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.svinehjerter renset vægt
 salt
 peber
50 g.smør
300 g.skalotteløg
500 g.gulerødder
1 laurbærblad
2 spsk.hvedemel
8 dl.vand
 kulør
1 bdt.persille
 


Opskrift:

Skær hjerterne i kvarte og fjern sener og blod, skyl dem godt. Skær dem så i 3x3 cm. terninger. Krydr dem med salt og peber og brun dem i det meget varme smør.

De pillede løg kommes i sammen med de skiveskårne gulerødder. Lad det riste lidt med under omrøring, tilsæt laurbærbladet og hæld vandet over. Bring det i kog og lad det koge sagte i 2-3 time. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør.

Servering:
Drys den hakkede persille over og giv en god kartoffelmos til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 37335 gange,
og udskrevet 1173 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Claus  -  2017-04-23 23:46:59
Det er ikke nødvendigt at kogehjerter i 2 - 3 timer ikke engang hvis der er tale om hele hjerter, jeg har aldrig gjort det og ved ikke hvad man opnår med det. I denne opskrift har jeg under stegningen af det udskårne hjerte, krydret med paprika ud over salt og peber, det giver en god smag, det udskårne svinehjerte steges i ca .15 min, derefter tilsætter jeg løg, gulerødder og vand til det næsten dækker portionen, koger i ca ½ - 3/4 time, og ikke mere. Hvis nødvendigt jævner jeg sovsen.


Daniel L  -  2011-05-17 15:48:41
Jeg lavede den i stedet med pastinakker og i stedet for vandet lavede jeg en font af grønsagsbullionen.. Det kan anbefales.. En god ret, man kan improvisere ud fra!! så godt!


  -  2011-05-17 11:52:16
hvad skal melen bruges til ??


Fattig på SU  -  2011-05-07 12:27:42
Retten smagte rigtig godt og det var dejligt, at den ikke var fyldt med fløde. Dog manglede den lige lidt ekstra smag og krydderi. Ellers er det en ret jeg sagtens kunne finde på at lave igen.


  -  2011-01-19 14:34:01
sikke en lækker ret namnam


Katja W  -  2009-07-23 09:57:56
Den ser virkelig god ud. Og uden fløde og andet usundt. :D Steger jeg i mindre fedtstof, så holder den også selvom jeg er på "kur". Den må prøves.


Merete S. Mikkelsen  -  2009-02-03 16:00:14
Tak for opskriften. Det var lige sådan en jeg stod og manglede :-)