Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skipperkål

Skipperkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.kartofler
1500 g.hvidkål
1000 g.gulerødder
1000 g.stribet saltet flæsk
 salt
 peber
3-4 æbler
 
2 kopvand
 


Opskrift:

Kålen snittes, flæsk, gulerødder og kartofler skæres i små stykker, kommes i vandet med salt og peber og koges langsomt til det er mørt. De ituskårne æbler koger med de sidste 10 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (18 stemmer)

Opskriften er vist 18546 gange,
og udskrevet 153 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Plet  -  2013-03-09 11:39:14
Hvor mange personer er opskriften til? Der står 1 portion men det lyder lidt voldsom synes jeg