Skipperkål

Skipperkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Skipperkål, billede 4 Skipperkål, billede 1 Skipperkål, billede 2 Skipperkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.kartofler
1500 g.hvidkål
1000 g.gulerødder
1000 g.saltet flæsk
 salt
 peber
3 æbler
 
6 dl.vand
 
Opskrift:
Kålen snittes, flæsk, gulerødder og kartofler skæres i små stykker.

Kommes i en gryde med vand, salt og peber og koges langsomt til det er mørt. Hvis gryden er ved at koge tør så tilsæt ekstra vand.

De ituskårne æbler koger med de sidste 10 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 22782 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2021-11-27 10:24:52
Synes det var godt, men en anden gang vil jeg undlade æblerne