Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stuved hvidkål

Stuved hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stuved hvidkål, billede 4 Stuved hvidkål, billede 1 Stuved hvidkål, billede 2 Stuved hvidkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.hvidkål (ca. 1/2 hoved)
2 dl.vand
1-2 tsk.salt
4 spsk.hvedemel
4-4.5 dl.mælk
15 g.smør
 peber
 evt.lidt revet muskatnød
 


Opskrift:

Snit kålen ret fint. Kog den i saltet vand i ca. 12 - 15 minutter. Hæld vandet fra, og lad kålen dampe tør.

Ryst mel og mælk til en jævning. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt jævningen. Rør godt rundt, smag til med salt, peber og eventuelt lidt revet muskatnød.

Hæld kålen i stuvningen, og lad den koge 5 minutter under låg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (153 stemmer)

Opskriften er vist 45536 gange,
og udskrevet 1733 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kim Priskorn  -  2018-04-06 18:38:46
Hvad skal de 2 dl. vand bruges til?


uu  -  2008-08-10 21:13:11
DU HAR VIST GIVET FRIKADELLERNE FOR MEGET


Linda O  -  0000-00-00 00:00:00
Opskriften er god, men bedre hvis man laver en opbagt sovs.