Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidkålsgratin

Hvidkålsgratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.Hvidkaal (1 lille Hvidkaalshoved)
3 dl.sødmælk
75 g.hvedemel
40 g.Smør eller Margarine
2 Æg
 Salt
 Peber
 Rasp
 
Opskrift:
Hvidkaalen koges mør i saltet Vand. Melet udrøres med Mælken til en Jævning, der koges godt igennem under stadig Piskning. Smørret irøres. Gryden tages af Ilden, og de sammenpiskede Æg, Salt og Peber tilsættes. Tilsidst blandes heri den ituskaarne eller hakkede Hvidkaal. Et Gratinfad smøres godt og bestrøs med lidt sigtet Rasp. Dejgen fyldes i, og lidt Rasp strøs over. Bages i Vandbad ved jævn Varme ca. 1 Time.

Tips:

Andre Grønsager, f. Eks. Blomkaal, Kød, Fisk eller andet Fyld kan anvendes i Stedet for Hvidkaal.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21582 gange,
og udskrevet 258 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu