Forelskede tigerrejer
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Højtid: Valentinesdag Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 233712 gange,
og udskrevet 5540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (222 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-02-07 20:04:31 Supergod anonym - 2020-10-24 22:47:29 Den lækreste ret🤗 Samuel - 2013-12-26 01:27:54 I øvrigt brugte jeg ingen pernod, vermouth eller noget, og det smagte fantastisk alligevel. Samuel - 2013-12-26 01:24:14 Vidunderligt. Alle elskede den her ret. Jeg brugte kun 450gr pillede frosne tigerrejer, lidt ekstra champignon og løg, og det var nok til fire. Jeg brugte i øvrigt whisky i stedet for cognac, hakkede tomater på dåse i stedet for friske, ingen puré, frossen persille. Da tigerrejerne var frosne kom der så meget væde ved, at jeg kunne ikke få sat ild til det efter whiskyen blev hældt i. Ikke desto mindre blev retten helt exceptionelt god. Det hele er en anelse dyrt naturligvis, men helt igennem fantastisk. Det er en ret, jeg vil byde mine gæster i de næste mange år, og selvfølgelig om muligt erstatte de frosne kinesiske tigerrejer med ordentlige krebsehaler, da tigerrejer indeholder en frygtelig masse kemikalier og kan smage en anelse mere af mudder end dansk flodkrebs. I øvrigt var den enormt hurtig at tilberede, og instruktionerne var detaljeret, så det var lige til at gå til selv for en amatør som mig. Oneofakind - 2013-01-20 00:18:25 Super god opskrift! Den havde bare den bedste smag og det var rigtig nemt at lave og populært for gæsterne. Jeg brugte kæmpe rejer og creme fraiche 18% og det smagte perfekt! anonym - 2012-06-25 11:53:37 WOW det er bare en lækker ret... -og jeg har aldrig brudt mig om rejer. Maria - 2012-02-20 09:33:19 FANTASTISK - noget af det bedste jeg har smagt. Kan varmt anbefales. Mia Madsen - 2011-09-10 18:37:04 Dejlig opskrift som jeg spidsede med chili og hvidløg. anonym - 2011-06-19 22:05:22 Kan man lave retten uden alkohol?:-) Thomas - 2010-01-02 18:31:18 Jeg lavede retten som forret til nytårsaften. Den er utrolig god og nem at lave. Tusind tak for opskriften :-) Martin - 2009-12-27 17:09:31 Ville lige prøve at høre om det er nødvendig med Pernod eller vermouth/sherry for at retten bliver super ? jesperkk - 2009-10-24 00:10:46 fantastisk god ret .... et stort plus herfra takker sanne - 2009-06-02 16:34:37 mumms!!!! denne ret er fantastisk! Mama4 - 2009-02-18 22:51:08 Lækkert!! Min mand og jeg spiste begge 3 portioner - selv børnene spiste 2 portioner hver! Vi brugte krebs - meget fortrinelig til denne ret. Anne Marie Berthelsen - 2009-02-16 16:40:12 Alle burde smage denne ret. Den er fantastisk....samt nem at lave. Wicki - 2009-02-15 18:31:55 Super god opskrift... Jeg puttede også lidt laks og tun vi havde tilbage fra sushi aften. Det satte prikke og i'et mums mums.. lisbeth - 2008-06-11 11:43:27 Har brugt retten mange gange som gæstemad, en rigtig dejlig ret som hver gang er en succes. Jeg bruger kogte pillede tigerrejer det er meget lettere end de ukogte. Dorthe - 2008-04-17 08:21:50 Helt fantastisk ret, der bare smager godt - kan varmt anbefales. Er givet væk til kollegaer og venner. Den er et hit, fra helt unge til gamle mostre over 74 år D - 2008-01-27 21:30:26 Vi har lavet retten med 18% creme fraise istedet for og retten bliver ligeså god. anonym - 2007-12-16 18:42:40 vil prøve denne opskrift til nytårs aften, da vi bliver et par stykker. God jul til alle! anonym - 2007-03-09 14:52:09 jeg mener selvfølgelig Alsacen Per og Marianne - 2007-03-09 14:51:06 Denne ret er prøvet som "gæstemad" med stor succes og kan sagtens serveres med en god rødvin istedet for Assacen. Tone - 2007-02-07 19:02:38 Virkellig lækkert!!! Og Jonas- rejerne pilles inden du begynder! Jonas - 2007-01-09 18:23:33 Ser spændende ud - Men hvorfor skal der være skal på? Skal de pilles af inden servering? Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er blevet et hit i min familie, alle elsker det og opskriften bliver for øjeblikket givet væk til div. naboer osv. Susanne Q. - 2005-01-01 01:01:01 Helt fantastisk opskrift, som vi brugte med STOR succes til nytår som forret - vi undlod blot risene til. Vi har også prøvet den som middagsret med ligeså stor succes. Kan varmt anbefales René - 2005-01-01 01:01:01 Skal på date i morgen, med verden dejligste pige. Har lovet at det er hendes aften, og at hun skal forkæles hele aftenen. Denne ret lyder helt perfekt, til en rigtig hyggelig aften. Som dessert skal vi selvfølgelig have flamberede bananer, samt en Piná Colada lavet i en udhulet ananas.. PERFEKT.. Inge & Magnus - 2005-01-01 01:01:01 Vi prøvede med hummerhaler og det var super. Tak Carina at du advarede os med flamberingen. En supergod opskrift. Carina - 2005-01-01 01:01:01 har prøvet den mange gange - havde den i et blad tilbage fra 1991 og kan ikke finde den - er lykkelig over at være stødt på denne side ... det er en vinder - HVER GANG!!! Bare husk at rejerne endelig ikke må tage for meget farve i flamberingen, da de "koger" videre i saucen og endelig ikke må blive seje! 1000 tak til den person, der har lagt den på nettet :o) wilmar - 2005-01-01 01:01:01 vi bor i spanien,får masser af fisk men denne her vil vi prøve Karen - 2005-01-01 01:01:01 Her i huset er rejer nr. 1- så det bliver spændende at prøve Per & Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Vi spiser mange rejer. Det lyder godt. Det må vi da prøve |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne