Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Torskefilet i tomatflødesovs med rejer, fetaost og hvidløg

Torskefilet i tomatflødesovs med rejer, fetaost og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Torskefilet i tomatflødesovs med rejer, fetaost og hvidløg, billede 4 Torskefilet i tomatflødesovs med rejer, fetaost og hvidløg, billede 1 Torskefilet i tomatflødesovs med rejer, fetaost og hvidløg, billede 2 Torskefilet i tomatflødesovs med rejer, fetaost og hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.smør
2 løg
1 rød peberfrugt
2 fedhvidløg
5 tomater
1 ds.hakkede flåede tomater
3 dl.hvidvin
 salt
 peber
1 tsk.paprika, edelsuss
 
200 g.fetaost
2 dl.piskefløde
800 g.torskefilet uden skind
 
150 g.rejer
 
Opskrift:
Løgene snittes, peberfrugterne renses og skæres i store tern, løg og peberfrugter svitses i en gryde sammen med hvidløg.

Tomaterne skæres i stykker og tilsættes sammen med de hakkede flåede tomater og hvidvinen. Krydderierne tilsættes. Lad det stå og simre i ca. 30 minutter.

10 minutter før servering røres fløden i og fetaost og torskestykkerne i store tern tilsættes.

Serveres med rejer, frisk pasta -gerne spinatpasta, en lækker salat og hvidløgsflute. En dejlig hvidvin sætter prikken over i´et.

Tips:

Kan bruges både som forret og hovedret. Kan også laves uden feta, eller uden rejer eller uden fisk. Serveres med frisk pasta eller ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (33 stemmer)

Opskriften er vist 53921 gange,
og udskrevet 2374 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

linda  -  2013-08-28 19:49:03
Efter jeg havde lavet saucen, hældte jeg saucen i et fad og lagde torsken ovenpå satte fadet i ovnen i 15 min på 200 grader. Det smagte virkelig godt.

Helle  -  2012-11-14 21:18:01
Super god ret. Let at lave, hurtig, sund og velsmagende. Vi valgte kogte kartofler til.

BSP  -  2011-07-18 19:32:52
Jeg lavede retten i dag. Gud hvor jeg ærgrede mig !! At jeg ikke før nu har prøvet denne fiskeret. Der er kun et lille ord der dækker, FANTASTISK !! Dog overvejede jeg meget kogte kartofler/spinatpasta. Jeg valgte pastaen, i guder det var godt. Et STORT 10 tal herfra med pil op. Konen i huset spiser ikke kogt fisk, men denne ret er nu en undtagelse.

Lone  -  2008-12-22 22:43:46
Super god opskrift. Dejligt med fisk på en lidt anderledes måde end vi er vant til. Serverede hvide ris og hvidløgsflutes til. Rejerne "dryssede" vi kolde henover hver portions-"anretning" det gir en dejlig smag. Tak for opskriften ;0)

Per  -  2008-02-10 12:04:41
Af tomater kan det dobelte af enten dåse eller friske bruges i stedet for både og. Syntes ikke pastaen passer så godt hertil, måske hvide kartofler og/eller flutes.

Klaus Eisenhardt  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er virkelig en glimrende opskrift med toamternes sødme, paprikaens kraft og fiskens spændstighed.