Elizabeths lagkage

Elizabeths lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Elly

Indsendt :     
Elizabeths lagkage, billede 4 Elizabeths lagkage, billede 1 Elizabeths lagkage, billede 2 Elizabeths lagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
200 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Cognac 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Opskrift:
Pisk fløden stiv. Hak nødderne groft. Knus makronerne. Riv æblerne groft. Bland det hele sammen og kom cognacen i. Fyldet lægges i mellem lagkagebundene. Der røres glasur af flormelis, kakao og lidt vand og kommes ovenpå lagkagen.





karakterer:
Opskriften er vist 71484 gange,
og udskrevet 977 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 22922 (5457 kcal)
KJ pr. Pers. 3820 (909 kcal)
Vægt ialt 1439 gram
Vægt pr. Pers. 239 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1592 KJ (379 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 25.3 gram
Kulhydrat 33.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-21 09:12:50
Mageløs! En sikker succes.

  -   2012-04-24 10:30:12
Den lyder virkelig lækker denne lagkage.. vil lave den til min kærestes fødselsdag, vil dog undlade spiritus da jeg er gravid :-)

  -   2007-10-04 22:33:20
meget lækker lagkage