Elizabeths lagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
200 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Cognac 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Energi:
KJ total 22922 (5457 kcal)
KJ pr. Pers. 3820 (909 kcal)
Vægt ialt 1439 gram
Vægt pr. Pers. 239 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1592 KJ (379 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 25.3 gram
Kulhydrat 33.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)