Brombærrene hakkes groft med en kniv og stilles i fryseren i en time.
Husblasen udblødes og smeltes - holdes lun.
Sukker og æggeblommer piskes hvidt.
Æggehviderne piskes seje og luftige.
Fløden piskes til flødeskum.
Æggeblommer, brombær og flødeskum vendes sammen, hvorefter æggehvider og husblas vendes i.
Moussens fyldes i en form og stilles koldt.
Moussen pyntes med reven chokolade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 21392 gange, og udskrevet 624 gange.
Kommentarer
Line - 2012-09-13 09:40:52 Kan man ikk bare bruge frosne bær?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider