Brombærmousse med chokoladedrys
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red: |
|
|
Brombærrene hakkes groft med en kniv og stilles i fryseren i en time.
Husblasen udblødes og smeltes - holdes lun.
Sukker og æggeblommer piskes hvidt.
Æggehviderne piskes seje og luftige.
Fløden piskes til flødeskum.
Æggeblommer, brombær og flødeskum vendes sammen, hvorefter æggehvider og husblas vendes i.
Moussens fyldes i en form og stilles koldt.
Moussen pyntes med reven chokolade.
|
|
Opskriften er vist 22539 gange,
og udskrevet 640 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2012-09-13 09:40:52 Kan man ikk bare bruge frosne bær? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne