Brombærmousse med chokoladedrys

Brombærmousse med chokoladedrys, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.brombær
100 g.sukker
3 æg
3 Husblas, blade
2 dl.piskefløde
40 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Brombærrene hakkes groft med en kniv og stilles i fryseren i en time. Husblasen udblødes og smeltes - holdes lun. Sukker og æggeblommer piskes hvidt. Æggehviderne piskes seje og luftige. Fløden piskes til flødeskum. Æggeblommer, brombær og flødeskum vendes sammen, hvorefter æggehvider og husblas vendes i. Moussens fyldes i en form og stilles koldt. Moussen pyntes med reven chokolade.


karakterer:
Opskriften er vist 22539 gange,
og udskrevet 640 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Line  -  2012-09-13 09:40:52
Kan man ikk bare bruge frosne bær?