Smelt smørret og rør sukker, rasp og havregryn i. Pres massen ud i bunden af en form foret med bagepapir. Pisk flødeosten igennem med 1 dl sukker, æggeblommer og marven af vanillestangen. Pisk æggehviderne stive med 2 spsk sukker og vend dem i flødeostecremen. Fordel cremen på havregrynsbunden og lad den stivne i fryseren en times tid. Pynt med brombær.
Tips: Kagen kan også bages ved 180 grader i ca. 30 min. Lad den afkøle, før bærrene lægges på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(28 stemmer)
Opskriften er vist 13643 gange, og udskrevet 349 gange.
Kommentarer
Dingenot - 2012-10-17 18:48:51 Hvilken type fløde ost, hvilket mærke har i brugt?
nicolai dr - 2011-04-28 10:58:36 jeg har ikke prøvet den men det er god har prøvet en anden opskrift.
Josefine fra Aalborg;) - 2010-12-06 21:06:29 Heeeelt vidunderlig!! Har bagt den 2 gange
Fordi den er så go'! Anden gang puttede jeg en smule
Kanel i og det smagte faktisk udmærket!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider