Brombær cheesecake næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Brombærsirup:
600 gram Brombær, friske
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Bund:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Digestive kiks 1 Digestive kiks vejer ca. 12 gram.
   
  Fyld:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Brombærsirup
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
  Gele:
  Brombærsirup
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
Energi:
KJ total 23225 (5529 kcal)
KJ pr. Pers. 2903 (691 kcal)
Vægt ialt 2198 gram
Vægt pr. Pers. 274 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1056 KJ (251 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 12.6 gram
Kulhydrat 33.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)